Menu
  • Strona główna
  • Aktualności
  • O szkole
    • Dualny system kształcenia
    • Nasza kadra
    • Pedagog szkolny
    • Dziennik
  • Branżowa I stopnia
    • Wykaz podręczników 2022/2023
    • Przyjęcie do szkoły
    • Rekrutacja online
    • Wniosek o przyjęcie do szkoły
    • Tylko u nas
    • Kierunki kształcenia
    • Praktyki zawodowe
    • Regulamin praktyk
    • Wzór umowy – pracownik młodociany
  • Branżowa II stopnia
    • Aktualności II stopień
    • Rekrutacja online- Branżowa II stopnia
    • Wniosek o przyjęcie- uczeń pełnoletni
    • Wniosek o przyjęcie- uczeń niepełnoletni
    • Przyjęcie do szkoły
    • Kierunki kształcenia
    • Harmonogram zjazdów- semestr I i III
    • Plan IAp, IBg 14-15.01.
    • Plan III semestr 15.01.
  • Pracodawcy
    • Kurs przygotowania pedagogicznego dla instruktorów praktycznej nauki zawodu
    • Kwestionariusz osobowy uczestnika kursu
    • Aktualne przepisy
    • Wysokość wynagrodzenia i składek na ubezpieczenia społeczne pracowników młodocianych
    • Wzór umowy o pracę- młodociany pracownik
    • Regulamin praktycznej nauki zawodu
  • Kontakt
  • Dziennik elektroniczny

Dagmara Pietrzak

    Branżowa Szkoła START > Team > Nauczyciele > Dagmara Pietrzak
Przedmioty gastronomiczne

Facebook

https://www.facebook.com/bs.start.bydgoszcz
adres
logo

© 2018 Zasadnicze Szkoły Wielozawodowe START. All Rights Reserved. Projekt i wykonanie: